Konstruisan modularni LED ekrani i Video zidovi


Newstar LED nudi najnovije u LED tehnologije i video prikazi. Njihov opseg raspoloživih zaliha omogućava Newstar LED za servisiranje nekih od najvećih i najsveobuhvatnijih emisija širom zemlje. Događaj proizvođači se oslanjaju na Newstar LED da bi se postigli svoje vizije, jer oni nude širok opseg LED opcije, uključujući i novi HD LED tehnologije, kao i pouzdan servis.

Koncerti na otvorenom

Danu vidljiva Video – Dovedite uživo sam-MAG Vašeg eventa pomeљane video sadržaj sponzora da pomogne da se povećaju prihodi sponzorstvu sa mnom
sa provod ste publika. Puno kamera proizvodnje ambalaže dostupna.

Prilagođene veličine napravljeno – dizajn bilo kojeg Veličina ekrana za publiku bez obzira na to koliko tvoj događaj je velika.

Fleksibilni podešavati – Newstar LED ekrani mogu biti spustio na pozornici krov ili samostalni tras kao deo toga biti tlo-nije podržana na skelama.
Lagani opcije su dostupne koji mogu biti namestio da mobilne organizovanje kao.

Znači HD Ready! – Newstar LED je zagrlio ove nove tehnologije sa potpuno novi Epistar i nacionalna zvezda zaliha. Uvećajte svoje video rezolucije da li pucate u SDL ili HD.
Vodootporni - kiša ili sunce ti mozete računati na Newstar LED ekrani da bude zabavno.

Scenografija

Indoor letnja proizvoda dostupno – Newstar LED nudi i zatvoreni i letnja proizvodi fromShenzhen fabrika sa najnapredniji LED ekrana i ekrana koje predvode proizvodnje mašina.

Takođe, Newstar LED je uvek posvećena u tražeći najbolje na otvorenom rezoluciju u zemlji.
Lagani opcije – LED može raditi u bilo koji prostor, uključujući malom hotelu igranke sve do neke od najprepoznatljivijih sportskih objekata u zemlji. Newstar LED može da obezbedi lično iskustvo za bilo koju vrstu ograničenja stadion.
Mašta – neka Newstar LED ostvare svoju viziju sa svojim zalihama prilagodljivi ekran.

Expo/But dizajn

"Wow" faktor – Dodavanje upadljivog izgled LED u tvoj podešavati. Mnogi zatvorenom prostoru LED ekrana opcije su dostupne kao i pripremnom proizvode.
Visoke rezolucije – prikazivanje udaljenost nije problem sa ovi ekrani visoke rezolucije vodio slobodna za iznajmljivanje i rasprostranjena u mnogim najveće emisije širom zemlje, uključujući Auto šouu u Detroitu.
"Svemir je novac" – Newstar LED nudi LED ekrana opcije koje mogu biti proizvoрaиa ili obeљen u strukturi da pomogne smanjiti tvoj otisak stopala i još uvek ostvari vašim potrebama.

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board