kreativni LED ekrana

Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd vodi fleksibilan koje predvode prikaza, zakrivljenu koje predvode prikaza, kreativno koje predvode prikaza proizvođača i dobavljača sa profesionalnim koje predvode prikaza fabrika za proizvodnju u Kini. Mi smo uvek posvećena pružiti profesionalne fleksibilne koje predvode prikaza rešenja, kreativni koje predvode prikaza aplikacijama našim klijentima. Dobrodošlicu kineska fleksibilni koje predvode ekran od nas.

Zašto nam treba fleksibilne vodio prikaza (ili Curved vodio prikaza)?

Umetnički potreba i dekoracija

Ovih dana mnoge arhitekte da se njihove zgrade izgledaju atraktivnijim i jedinstveni, tako da volite da se koristi fleksibilni vodio prikaza (Curved vodio ekran) a ne ravne ekrane da se bolje uklopi u arhitekturi njihove zgrade. Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd je razvio revolucionarnu "FLEKSIBILNE" modul koji lako mogu stati u bilo koji oblik zid, cikličnog sva svojstva normalne Led ekrani.

Fleksibilni modul

     

Volite da čine moduli nam gume na čelu sa magnetnim sidro tačke, tako da možete da ih se držati nikakve metalnih površina i da napravim bilo koji oblik. Možete kreirati neverovatno šare i dizajne, zakrivljena, runda, slobodnog oblika. Dostupno u 5mm bacanje 3.mm,4mm., idealna je za upotrebu na iznajmljivanje u koncerte, TV studijima, pozornici pozadine, dekoracije i izložbe.

Karakteristike fleksibilne koje predvode prikaza:

1. naša fleksibilan prikaz napravljen je od visokokvalitetnog smd led diode integrisana u modulu posebne gume, koja prikazuje sliku i glasno, kao običan video ekranu
2. sa učestalost osvežavanja od više od 1200Hz, slika je besplatna treperenja, pogodna za profesionalne aplikacije.
3. lightweight i male u volumen: 20 sqm mekani fleksibilni LED ekrana može biti upakovan u slučaju jedan let, čime se štedi novac na optužbe za isporuku.
4. brzu, laku i ne skupe instalacije: 20 sqm uzima samo treba pola sata, što je vreme i rad čuvanja.
5. zavesu prikaz napravljen je od posebne gume koje mogu da se farbaju da postane rainproof, primenljivi zatvorenog i gotovo.
6. to je prilagodljiv, doživeti pogodne sve vrste nepravilnih oblika, kao što su krugovi, kolone, elipsi i trouglovi itd.

7. vrlo dug život (10 godina), održavanje zanemarljiv i lako.

Aplikacija

Newstar je fleksibilan koje predvode prikazuje je rasprostranjena u muzeju, Bar, izložba događaji, TV Studio kazino, arhitekture, dizajna, pozornici pokazati, šoping poљaljeљ, Cometic, maloprodaja itd kao prozor za kupovinu pokazuje i umetničke dekoracije.

Hot Tags: fleksibilni koje predvode prikaza, meke koje predvode prikaza, zakrivljena koje predvode prikaza, Magnet i meke koje predvode modul modul, kreativni LED prikaz,


Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board