Biti zeleni sa LED ekrani

Koristeći LED natpisi je odličan način za moderne kompanije da proširi svoje ekološke politike. LED tehnologija je superioran u odnosu na tradicionalne kutiju natpisa u skoro svakom pogledu, a to je zeleno svetlo za pokretanje.

Hajde da pogledamo u zelenom prednosti LED ekrani!

Smanje troškovi energije: niza tradicionalni LED koristi približno 1/10 deo energije kao uporediva usijani sijalica, i znatno manje od fluorescentnih ili neonska lukovice kao. LED znakovi su izuzetno efikasni, sa bukvalno ništa od njihove energije rasipa se kao višak toplote.

Duži doba: U proseku LED ima jedan procenjeni vek trajanja od 35 000 do 50 000 sati, a to je samo koliko je potrebno za svetlost jedan LED da blede na 70% svoje originalne intenziteta. Doba za LED ekrani su ocenjene za 100.000 sati, im daje znatno duži život nego uporediva natpisa.

Lakše za čišćenje: za razliku od lukovice zasnovane na gas, ne postoji rizik od opasne hemikalije cure iz njih u sredinu, oni su izuzetno teško provaliti u oštre krhotine i ima i nema opasnih materija zaposlenih u njihovu izgradnju. LED elementi mogu biti reciklirane!

Bolje vidljivosti: ako si zabrinut da ne postoji i mana kvaliteta za njihov trošak niske energije i jednostavnom gradnjom, ne postoji. LED ekrani imaju bolju vidljivost povrh svega.

Vlada krediti su dostupni: u zavisnosti od vaše države i oblasti poslovanja, možda ćete ući za vladu Grantovi ili Karbon kreditima cilj da se ohrabri da usvoji zelene tehnologije. Istraži ovo! Ako spadate u tu grupu, to će smanjiti svoje troškove i dalje.

Lakše održavanje: jednom instaliran znak za LED, to bi trebalo da zahtevaju jako malo održavanja. Čak i ako neke pojedinačne LED svetla ugase, neočekivano, jedva utice na kapacitet generalno svetlo jer svaki prikaz troši na stotine ili hiljade led diode. LED znakovi mogu ažurirati daljinski, smanjujući troškove goriva i radne snage.

Sve to dodaje do jednog zaključka: čak i uživaš prednosti sjajnije, bolje natpisi, te će biti ubrzava na ROI prikaz investicija! Ako biste želeli da istraћi ovo dalje, vidi ovu interaktivnu web aplikaciju koja prikazuje samo prikazuje koliko je novca možete sačuvati tako što ćete ići zelena sa LED.

Ako imate pitanja o koristima od LED digitalni natpisi, ili samo želite da vidite više o kako zeleno sa led diode možete uštedeti novac, samo da nas kontaktirate i pravimo da dobijete sve potrebne informacije.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board