CCTV volju koristi novi Studio sa HD LED ekrana

Poznati američki poslovni časopis "Fast Company" je nedavno intervjuisao studio dizajner Jim Fenhagen, kao ekspert za dizajn u poznati američki studio, je učestvovao i enterijer THE COLBERT izveštaj, DNEVNOG programa, MARTHA STEWART i druge poznate programe. Nedavno, on je dizajnirao novi studio CCTV (Kina Central televizije), ovaj studio će operaciju na proleće 2014, može biti kao prvo zatvorene CCTV vestima u devet sati.

Prema Jim Fenhagen je otkrio da je ovaj novi studio će usvojiti najnovije, ultra-najviša-resolution LED tehnologiju, to je saznao da je ekran samo 2,9 mm piksela bacanje, dok je ranije, najveću piksel rezoluciju 4 mm, koja postaje najveći doživljaj za ceo studio, koji je takođe znači CCTV studio LED ekrana će dostići jasnoću je bez presedana.

Jim Fenhagen je rekao da iako je skupo, američka tehnologija studio vesti još uvek nije dostigne ovaj nivo, CCTV studio će biti pravac budućeg dizajna Amerike.

Pored toga, studio će takođe biti polu-otvorio kancelariju, kad gledate vesti CCTV, publika je mogla vidjeti u redakciji koja može da primi 75 ljudi od strane kroz stakleni zid.


John Amos Comenius Optronics Poljske Varšave za najnoviji projekat

Sa 7 godina kontinuirane napore, glasnik Newstar LED ekrana ide kroz zemlju, kao što je najpouzdaniji LED ekrana partner, mi smo uvek pokoravati marketinšku filozofiju tog kupca je Bog, na usluzi im 100% zadovoljstvo.

Nedavno Newstar, obezbedio rešenje LED ekran za kupca u Poljskoj, popravio kozmetičke shoppe, i napravi radnju lepše i divno, ovde idemo i vidimo atraktivna LED ekrana od Newstar.

Zatvoreni P4 LED prikaz za tržni centar u Varšavi u Poljskoj
Piksel bacanje: P4
Veličina modula: 128mm * 128mm
Svaka Veličina ekrana: W1.152m * H2.944m (9pcs-širina, visina-23pcs)
Ukupno: 4 ekrane

Pored toga, nam inženjera je otišao Poljskoj po na lokaciji instalacije, pomoći da instalirate i ispravite ekrane, kao i drugi problemi tehnologije, gotovih prikaz obavlja vrlo dobro, RAM je stvarno jasan i vedrije boje, je visoke definicije kada igra slika i video zapisa, naš kupac je vrlo zadovoljan i za prikazivanje i nas.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board