Kineski LED ekrani idemo uživo na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014

Svet kup 2014 u Brazilu, koja je zvanično počela na 13 juna 2014 godine u Sao Paulo ulazi u svoj vrhunac. Ovogodišnje igre je preuzeo zanimljiv preokret, od prošlog svetski kup prvak Španije je izbacio iz igre. Šezdeset četiri godine su protekle otkako fudbalske nacije Brazil je bila domaćin globalne sporta. Mada, kineski fudbalski tim je diskvalifikovan iz svetskog prvenstva ove godine, proizvedenog LED ekrani uspešno zaradio "prednja mesta" za vrhunski sportski događaj na svetu.

Brazil svetskog prvenstva donosi kineske LED ekrana kako izlazi još jedan novi korak, ovaj sportski događaj uskoro pustiti ljude da priznaju "Kina je napravila". Kineski LED ekrani su poznati u celom svetu, kad god i gde god ti hoda ulicama Brazila, strastveni ljudi uvek može da prepozna te i rekao: "Zdravo, ti si iz Kine, želite li se slikati sa mnom?" i taj trenutak, utisak koji se zove ponos emituje spontano iz duboke srca.


Međutim kineski berzi uvek patio od "Svetskom kupu kletva," gde je berza ima tendenciju da se baci. Obično na dan popularnih sportskih događaja, dionice trguju volumen pada, cene akcija imaju tendenciju da padne oko 60 posto, a dan nakon što je sportski događaj obim trgovine i cena će oporaviti, rekao je analitičar hartija od vrednosti za QF Qinsheng Shi.

Nedavno objavljeni podaci led diode otkriva kineske LED ekrani izvoz skale mogu kontinuirano Rastući trend, kineski LED prikazuje su putuje okolo i pozivi na svetu!

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board