Dnevnik održavanja na otvorenom LED ekrana

Na otvorenom LED prikaz dnevnih održavanje će znati za stvari koje treba pažnju

U upotrebi proces, ošteti ekran na otvorenom koje predvode različite razloge, potrebu da bude vodootporan, dustproof, razuzdan život toplote, Antikoroziona, anti-statički, munja zaštite, male životinje i radi redovno održavanje i remont.

1. ekran površine čiste

Koje predvode ekran nakon dugo vremena koristite da biste očistili ekrana telo površinski akumulacija prašine i nečistoća. Prvo kupite od elektrolitsku, srednje-nevinosti koje destilovao vodu, anti-statički tečnost, itd., će biti malo sprej za čišćenje benzin na neki čistog platna, a onda Obriši lagano sa mnom u istom pravcu, a pre čišćenja, potrebno je da stavite kabl za napajanje. Na kraju, upotreba vakuum usisne mokre vode i vodeni znak nakon pranja.

2. na veznih na otvorenom koje predvode prikaza

Veliki koje predvode prikaza pripada visoke energije potrošnje opreme, zbog zaustavljanja i pokretanja za mnogo puta, uključujući i terminal napajanja za nabavku delom na toplo i hladno može da izazove rastresitosti, ozbiljna kada toplota raspalila plastične komponente. Vlagu erozija može da dovede do jadni kontakt, tako da često mora da proveri probu stepen veznih prostora opreme. Je spona, tajming i pravo bi trebalo prisilno čak, da se osigura čvrst i stupa na snagu.

3. korekcija na otvorenom koje predvode prikaza

Postoje 100000 sati u teoriji života koje predvode ekrana, ali u stvari, prikaz ekrana nakon niza oko 5000 ~ 10000 sati će ravninu pogoršala, je počela da raste cvece, komercijalni vrednost je smanjena, u ovom trenutku za storno stavku po stavku.

4. vizualnu inspekciju na otvorenom koje predvode prikaza

Od izgled uređaja za prikazivanje za visual ili posmatranja, testiranje. Uključujući opremu površine bez oštećenja komunikacije distribuciju kablovskog kolo je normalno. Čelične konstrukcije za proveru na otvorenom ekranu površinski boje i koroziju. U isto vreme i želite da prikažete na redovnoj bazi Vrela munja HTZ oprema za održavanje. Za više vodio prikazuju tehnologiju molim te zemlje na: www.newstar-led.com

 

(Source: www.newstar-led.com)

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board