Razvoj industrije kineske LED ekrana

Razvoj industrije kineske LED ekrana
13. jula 2015.

Nakon što je iskusio brza ekspanzija u 2012 LED ekrana industrija je otišao kroz period za integraciju. Većina kompanija je iskusio u periodu od niskog bruto profita, spor porast prihoda i haotično konkurenciju unutar sektora. Na tržištu je generalno verovao da je LED ekrana industriji imao nema konkurenciju barijere, ozbiljno homogenizacijom i male investicije cene. Međutim, nakon detaljnije istraživanje industrije lanca, otkrili smo da su prednosti led diode izvozu dolaze iz njihove superiornosti u trošak, horizontalni razvoj tehnologije i proširenom tržištu prostor u drugim zemljama. Sa stopa rasta nastavlja pozitivan trend za budućnost, investitori treba da pažnju odgovarajući saveznice koje će imati koristi od ubrzano raste izvozne poslove.

Troškova superiornost za LED prikaz opreme

Dok gledam industriji LED ekrana, kineske firme imaju jasnu superiornosti u cena u odnosu na druge zemlje. Trenutni prodaje cenu za kineske LED ekrani su 35% - 50% to jednog te istog proizvoda u drugim zemljama. Iako bi niži prodajna cena, Kina je i dalje možete da održavate bolje bruto Marža profita. Glavni razlog za ovo je zbog resursa u Kini biće jeftinije i njihova vrednost je dodao politiku povrat poreza (PDV). Ova dva aspekta omogućavaju trošak kineske LED prikazuje biti oko 35% niža od one u drugim zemljama, povećanje konkurentnosti u Kini na tržištu.

Istovremeno, upotreba lokalnih florescentni osvetljenje i brutalno je smanjila troškove. Trošak sastava kineski lokalni LED ekrani, većina je u LED osvetljenje koje dostigne oko 39%. Većine kompanija lokalne kineske prikaz koristiti lokalne LED rasvetu ili lokalno spakovanu LED rasvetu. Kompanije u drugim zemljama koriste osvetljenje drugih međunarodnih proizvođača ("Nichia", "Kortec"). Podaci pokazuju da je cena kineskog svetla je 1/3 od drugih međunarodnih proizvodi. Ako pretpostavimo da su svi troškovi izvan Kine su isti i samo zbog razlike u ceni za osvetljenje izvan Kine, trošak lokalne kineske prikazuje 44 odsto niža od drugih međunarodnih proizvođača.

Takođe, plate u drugim zemljama su sedam puta to kineskih radnika. Ako trošak ostaje ista, na primer, radili trošak, onda čitav trošak za kineski ekrana biće manja od 17%. Proizvodi poput prazne ormare, čelične okvire, PCB, i drugi imaju veliku cenu razlika između Kine i drugih zemalja. Povrh toga, dodavanje u trošak po dizajnu, trošak lokalnih kineskih proizvoda je 30% - 50% od drugih zemalja. Izvoz prikaza kineske LED prijatno stopi povrat PDV od 17%. Vlada predviđa se da će podržati dodatni pad u trošak.

Na kineskom tržištu iskustava ograničenja, dok je razvijanje tržištima drugih zemalja

Nakon eksplozivna povećanja u industriji LED ekrana u 2010, cela industrija je iskusio pokazuju veliki pad. Gledam podatke iz druge industrije, bilo je jasno da iako je cela industrija usporio, situaciju za izvoz izvrstan na domaćem tržištu. Sve kompanije su imali povećanja u prihod od prodaje od oko 30%. U istom periodu, prihod od prodaje za većinu kineske lokalne firme je ostao između-10% i 10%.

Trenutno nivo tehnologije za industriju izvan Kine već ekvivalentne su. Iz perspektive terminala klijenata i nizvodno upotrebe, mnogi kineskog proizvođača, uključujući Newstar Optoelektronski Co., d.o.o., imamo puno zadovoljavajući učinak u preduzme velika projekta iz velike izložbe centara za sportske centre, čak i na nacionalnom stadionu u Pekingu i Šangaj Expo centru. Iako i dalje postoji Udaljenost između lokalne kineske LED ekrani i prikazuje od strane međunarodnih proizvođača, osim ultra visoke finalni proizvodi, ekrane koji koriste kineske LED svetlo i dalje dostići će zahteve.

U budućnosti, iako kineski lokalnim kompanijama LED i dalje zavisiće od proizvoda nastupom veći trošak, izvozne poslove i dalje nastaviti da ubrzano razvija. Lokalne kineske navedenih kompanija su optimistični da biste dobili veći prostor za razvoj. Investitori treba da pažnju saveznice koje će imati koristi od ubrzano raste izvozne poslove.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board