Budućnost punom koloru vodootporni LED ekrana na otvorenom tržištu

Budućnost punu boju vodootporne LED ekrana pijaci


Reklamiranja ima veoma dugu istoriju u razvoju grada u isto vreme bilo gradova se nadopunjuju, i reklamiranja je nezamenljivo vrednost. Koje predvode ekran od razvoja od samo nekoliko godina, to polovina na otvorenom tržištu, tržišnog udjela do 60 odsto na broju. Danas, upotreba prikaza u na otvorenom je postala buduće trend.


Konsenzus iz medijske industrije: tradicionalni reklamiranja, kao što je velika, svetlo kutije, jednu kolonu, vidljiva udaljenost ograničene, jedan ekran, na otvorenom medijima očigledno nije bila u stanju da u potpunosti odgovaraju današnjem tržištu zahteve. U pratnji primenom nove tehnologije, novi izbija oblik na otvorenom oglašavanje, outdoor LED ekrana medija treba da bude pravovremeno.

Punom koloru vodio prikaza brzi globalni razvoj novi tip prikaza medija 1990 kombinuje moderne ušteda energije visoke tehnologije, zaštite životne sredine, živopisnom, dinamičke slike i tekst mogu biti prikazane, vizuelni opseg je širok niz prednosti. Veliki na otvorenom LED ekrana reklamni ekran, vizuelni efekat šokantna, u potpunosti privučete pažnju publike, predstavlja kombinaciju novih medija i visoke tehnologije.

LED ekrani medija istovremeno efektivno do visoko oglašavanje funkcije, stavi u obliku poređenja sa televizije, novina i drugih medija, cena je relativno nizak. Ovih jedinstvenih vrednosti LED ekrana na otvorenom medija prirodno postali novi drage medija. Oblast jezgra poslovnih zgrada na Times Squareu u New York i Tokyo, Japan Ginze red po red LED ekrana ne samo oglašavanje marketinške funkcije, takođe je statusni simbol zloglasni preduzeća - korporativni dominaciju u industriji da mogu da emituju u oglas u emitovanju oglašavanje kompanijama omogućiti ljudima da doživljavaju svoj brend na svetu.

Za razliku od tradicionalnih outdoor medija, LED prikaz nije samo jednostavno na otvorenom mediji, koji je u isto vreme i funkcije i prednosti televizija i drugim medijima. Međutim, LED ekrana nije samo produžetak jednostavno na otvorenom medijima i TV medija, ima veći kreativni prostor i šire trodimenzionalni prostor interakcije i komunikacije sa potrošačima vremena i prostora, upoznati individualnim potrebama digitalnog doba širenja koncept je jedinstvena vrsta ekrana.

Preživljavanje u na otvorenom LED prikazuju određene tehničke nedostatke, ali ima ne utiču na LED ekrani ima široku tržište prostor sa neograničen razvoj.

---Dolazi iz Newstar Marketing (2015-12-7)

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board