Kako odabrati upravljački program LED MK?

LED je uspostavio svoju nepokolebljivi poziciju u pozadinskim prenosnih uređaja. Čak i u pozadinskim za velikih LCD panel, to je počela da izazovem mejnstrim CCFL. U rasveta, LED je posebno popularna na tržištu zbog svoje istaknute funkcije kao što su energetska efikasnost, ekološke prijateljstva, dug život i nisko održavanje. Upravljački program kolo je od presudnog značaja i sastavni deo na LED. U osvetljenje, pozadinskim ili prikaz tabli, odabiru tehničke arhitekture upravljačkog programa kolo moraju da odgovaraju specifičnim aplikacijama.

Mehanizam za paljenje LED ide na sledeći način: kada se prednji napon primeni krajeve, nosilac manjina i većina aviokompanija u poluprovodnik spojim drugaиije da se oslobodi viška energije, daje fotoni. Osnovni zadaci na stazi disk LED, da prenesemo u AC napona u stalnom napajanje, i odgovaraju napona i struja po zahtevima LED uređaje. Osim potrebe za sigurnost, LED vozač kolo mora da sadrži i druge dve osnovne funkcije:
Prvo, stalna trenutni trebalo bi držati koliko god je moguće, stoga izlaz trenutnu varijaciju je u stanju da se održi između opsega ±10%, posebno kada ostatak zalihe energije ide izvan opsega ±15%. Ovo su razlozi za imati konstantan trenutni upravljački program kada koristite LED kao monitor, druge paljenja uređaja ili pozadinskim:
1. spriječiti trenutni disk iz koja premašuje maksimalnu brzinu i dodatno utiče na pouzdanost.
2. da ispunjavaju zahteve očekivane briljantnost i osigura boja i briljantnost homogenosti od svaki LED.
Drugo, vozač kolo bi trebalo da sačuvate niskom potrošnjom kako LED efikasnost sistema može ostati na visokom nivou.
PWM (puls širina modifikacija) je tradicionalni svetlo korigovanje tehnologijom koja koristi jednostavan digitalnih impulsa da biste se prebacili sa prekidima upravljački program LED s vremena na vreme. Sistem treba samo da bi se obezbedio Razmiče digitalnih impulsa kako bi se lako promeniti izlaz za prilagođavanje briljantnost LED. Prednost da je ta tehnologija može da obezbedi svetlo belo visokog kvaliteta sa visokom efikasnošću putem lako aplikacije. Ali tamo je fatalna mana: to je podlozan položaj (elektromagnetske smetnje), ponekad čak i proizvodi proizvodi zvukove.
Napon podsticaj je važan zadatak od LED vozač kolo, podeljena na dva različita topološke režima, Naime, jačanje napona preko inductor i porast troškova. Kao i na LED zasnovanih na struju, i na inductor je najefikasniji u ovom trenutku trenutnu transfera, pa se najveća snaga od napona podsticaj via inductor leži u visoku efikasnost, koja može da dostigne 90% ako je ispravno dizajnirana. Međutim, svoju slabost je kao mnogo izvanredno, t.j, jak položaj, koja nameće visoke zahteve na sistemima za telekomunikacije proizvoda kao što su mobilni telefoni. Sa pojavom punjenje pumpe, većina mobilni telefoni ne poveća napon preko u inductor. Naravno, efikasnost napona podsticaj via pumpa za punjenje niži je nego u drugim putem.
Bez obzira na paljenje ili pozadinskim aplikacijama, proizvod dizajner mora da se suočava sa problemom povećanja efikasnosti prenosa upravljačkog programa. Da biste poboljšali transfer efikasnost nije samo korisna za prenosne proizvode da proširi stend-baj vremena ali je takođe važno sredstvo za rešavanje problema termalne razuzdan život LED. Iz rasvete, upotreba visoke energije LED naglašava problem za poboljšanje efikasnosti prenosa.
LED je potrebna trenutna i Imobilizirati komponente napona na poslu, u kojem je trebao biti prikazano sa podeljenom visokog napona i niskom potrošnjom, u suprotnom, izuzetno efikasnim LED će sniziti ukupnu efikasnost sistema zbog velike konzumacije rad, koja se kosi princip štednju energije i visoku efikasnost. Zbog toga, trenutni glavni ograničavajući kolo treba da koristite izuzetno efikasnim sklopovi kao kapacitet, inductor ili prebacivanje između kolo sa napajanjem pošto je moguće je da se osigura visoka efikasnost sistema "LED" umesto na otpornik ili serije napon se stabilizuje kolo. Strujno kolo za seriju konstantno napaja izlazni zadrži LED lagan izlaz konstantna u širokom krugu napajanje, ali normalno IC kolo će izgubiti neke efikasnost. Usvajanje zakona o prebacivanju kolo sa napajanjem je u stanju da garantujemo konstantno napaja izlaza sa visokim prenos efikasnošću pod dramatični napon varijacija napajanje strujom.
U ovom trenutku, LED sa efikasnosti svetle, je daleko od zamene Florescentna lampe sa tri benda, a ipak sijalica do može efikasno raditi sigurnost ekstra nizak napon (SELV), za instance, podvodna svetla u bazenima ili veslanja bazeni, rudarske lampe. Osim toga, LED ima jedinstvene prednosti u direktnu upotrebu zelene energije kao solarna energija, energija vetra ili hitne svetla. Posebno u svetlu prilagođavanje, LED ne mogu napokon shvatila 0 do 100 posto prilagoditi, ali takođe održavaju visoku efikasnost tokom cele Prilagođavanje procesa a da ne povredi trajnošću, što je težak zadatak za gas otpust svetla.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board