Kako smanjiti lagano slabljenje LED ekrana?

Lagano slabljenje uvek je problem održavanja na velikim LED i digitalnih ekrana i Matrični prikaz, uz upotrebu klima, LED je takođe treba da usvoji konstantna trenutna mere. Pikselu komponovao je većina od LED je dinamički kada pod kontrolom svetlo se Alternativno, tako konstantna struja proizveo tranzistora IC i ne podudara se ni sa to. I rešenje je da koristite MZD thermistor, to ne treba da promenite originalnu konfiguraciju kolo, potrebno je samo da dodate na WMZD thermistor pre ili posle svakog piksela i pikselu kao otpor "Lukovice", na ovaj način možete da smanjite propadanje svetlo LED ekrana ekonomski.
Da izaberem WMZD je prema LED piksela trenutne i paralelne broj, kao što su if pikselu sastoji se od 4 do 6 LED/18 ~ 20mA u seriji, onda možete dodati na WMZD-do A20 thermistor u toku, kada sobne temperature se menja iz - 40℃ ~ 120℃, trenutni pikselu je uvek tvrdio u 18-oj ~ 20mA, efikasno sprečava slabljenje svetlo u LED , a potrošnja energije do A20 thermistor je manje od 60 mW.


Ako je LED pixel modula 100mA, onda možete koristiti WMZD-B100 kolo, ako je modul za 200mA, upotrebu B100, konzumiranje B100 je manje od 65 mW.

Ukratko, upotreba WMZD thermistor u velikim LED ekrani je tehnoloških inovacija, to ne treba da se kompleks menja, možete dokazati njenu efikasnost samo po modul sa ekrana, termometar, ampermetar, pećnice ili grejalice.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board