Kako se testira LED svetlo gušenja?

Lagano slabljenje LED svjetlo slabi tokom prenosa, svetlo bledi od LED od strane svake kompanije se razlikuju, postoje svetlo propadanje takođe za LED velike snage, a to je ima direktnu vezu sa temperatura, uglavnom zavise od čip, fosfor i ambalaže tehnologija. LED osvetljenost gušenja (uključujući blistava Flaks gušenja, promena boje, itd.), je mera standardnog kvaliteta LED, takođe je veliku zabrinutost kod mnogih proizvođača LED i LED korisnika.

Prema životni vek definiciju za LED proizvod u industriji LED, životnog veka LED je kumulativna radnim vremenom od početne vrednosti do svetlo nestaje na 50% originalne vrednosti. To znači da na LED i dalje svetle kada LED ostvaruje svoj kraj vek trajanja. Međutim, u osvetljenje svetlo nije dozvoljeno ako svetlo za izlaz gušenja na svojih 50%. Obično se zatvoreni pali svetlo propadanje može ne veće od 20%, na otvorenom osvetljenje bledi nije dozvoljena veća od 30%.

U ovom trenutku, beli LED svetlo gušenja je jedno od najvažnijih pitanja za to ima da uđu na tržište civilni osvetljenja. I proizvođači generalno testirao gušenja na tri načina:

(1) vizuelne metod: kontinuirano upaljena LED, posmatram svetlinu i promene u boji od strane ljudske oči.

(2) koristi backlit color testiranje instrumenta: to tokom neprekidno osvetljen LED procesa, trajalo LED u svetlu boju test instrument često, a rezultati testova zapisa, izveštaj i rezultati EXCEL ili druge alate.

(3) koristi profesionalno testiranje instrumenata za merenje svetlo nestaje, koji je stavio na LED u test opremu, tokom na kontinuirano upaljenu, sistem će imati u realnom vremenu praćenja za promenu svetline i boja LED, automatski generišete informacije list.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board