Vodio Video zid za reklamiranje ili sportskim događajima

Ako te imati ikada odlazio do malo zabaviti u nekom od različitih klubova koje ste videli koje se nalaze u vašem gradu, će sigurno ste videli LED video zid sa svojim predivno izgleda i velikom ekranu oblasti oglašavanje sadržaja. To je zbog daisy lanca različite LCD ekrane koji istovremeno rade zajedno da biste kreirali jednu sliku. Ovaj koncept je imao sposobnost da se sprovedu pre, ali bilo je sa upotrebom kako se zove CRT monitorima koji glomazan i imali cev koja je predviđena sliku od jedne tačke na drugu na monitoru za sebe.

Montaža LED video zid može biti malo zeznuto i biće potrebno da se uradi od strane profesionalca. Osiguravanje da ovu određenu vrstu instalacioni program instaliran kakva i treba da bude jestivo ulje dugovečnost koju želite i da do besprekorna operacija nakon instalacije. Kada je instaliran jedan od ovih jedinica u vašem klubu ili aplikaciju po vašem izboru koriste detaljne korisnik određeni softver koji će učitati na računar za tebe ili imam disk koji je dostupan za instalaciju direktno na Vaš kompjuter. Svaki kompjuterski program koji su s obzirom da se koristi za bilo koji od Vaših poslovnih aplikacija treba da bude korisnik prijateljski i vam omogućavaju da lako je podesiti da svoje specifikacije. Postavljanje softvera za različite scenarije kao u vreme situacijama ili određeni oglas ili muziku koju osećam se može pokrenuti kroz tvoj LED video zid je jednostavan i pogodan da radim.

Obično ovaj softver će se pokrenuti na bilo koji tip Windows zasnovane kompjutera, ali postoje i aplikacije za Linux i Unix operativne sisteme. Jedna stvar koju treba zapamtiti kada birate za LED video zid je da bi voleo da ima najbolji mogući prikaz i ako imate posla sa ponudama kompanija nadograđuje u toj oblasti, onda je to nešto što treba da razmotrite. Mnoge firme danas se nastavljaju sa njihove upotrebe je LED video zid ne samo prikaz svrhe, ali u reklamne svrhe, takođe.

Različite vrste reklama koje se sprovode na određen puta možete da usmerite javnost da im dati bolji pogled na neke proizvode i usluge koje nudite. Ovo je posebno korisno kada velike korporacije imaju velike čekaonicama ili lobira taj pojedinaca, oboje zaposleni i klijenti, putuju kroz svaki dan. Pomoću neke od informacija koje ste dali ovde mogu da ti pomognem u vaše donošenje odluka na pravom vrstom LED video zid će zameniti stari CRT.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board