Nacionalni gorespomenutog P10 reklamiranja LED ekrani u Rumuniji

Nacionalni Roadside P10 reklamiranja LED ekrani u Rumuniji

Newstar nedavno instalirali na otvorenom P10 reklamni LED prikaza ekrana u Rumuniji. Osnovna instalacija, standardni vodootporni kabinet, vlasnik 7000CD/m2 Svetlina, veliku učestalost osvežavanja stopa daje ljudima stvarnog sveta visual uћivati.


Ekran je instaliran pored nacionalnog puta, procenjuju da je protok kola prolaze unutar zone vidljivosti reklamiranja LED ekrana prikazuje iznose za petnaest hiljada nedeljno. To je stvarno veoma dobra lokacija za impresivan oglas.

Kupac je kupio LED ekrani od drugih kompanija ranije, ali ekrane uvek probleme i fabrikama nisam dao nikakvu after sales podršku, tako da kupac u potrazi za novog dobavljača, na početku, kupac u odnosu dva para koje predvode prikaz dobavljača iz kvaliteta, stav ranije, pa nadalje, i after prodaja "i" Detalji obrade, najzad, P10mm na otvorenom, dovelo je prikaz je instalirao Newstar.

Nakon završetka instalacije, kupac je vrlo zadovoljan sa LED ekrani i naše usluge "Želim da budem veoma iskreno sa tobom, i da vam pošalje sve Иestitam o kvalitetu i stručnog rada. "Ja sam vrlo sretan da imaju izgleda da radim s tobom, jer zajedno sa preduzećem kvaliteta imam stvarnih promena za pripremu profesionalne projekte".

Hvala ti za sve kupce ceni naš kvalitet proizvoda i usluga. Ako imate nikakve istrage, recite nam vaše zahteve, Newstar bi da pruži najbolje rešenje i da uzivate u profesiji.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board