Šta je dovelo Kob?

COB LED znači čip na LED, to je jedna od golim čip tehnologije, koje interconnect golim čip na podlozi od strane Provodni ili Provodni lepka, a onda prebacim simbiozi da ostvari svoje električnom priključku. COB paket je priložite broj čipova direktno na podlozi, a onda zajedno pakovanih po silikatni gel, epoksi smolu ili drugim materijalima, žuti deo fosfor.
Proizvodi proces:
Prvi korak COB paketa je da pokrije oblanda položaj tačke na površini supstratom do termalne Provodni epoksi (obično epoksi smolu pomešaš sa srebrne čestice). Drugo je uklesao oblanda izvana supstratom direktno, onda popravi oblanda na podlozi čvrsto Termička obrada. Treći je da se uspostavi električna veza između hostija i podlozi žicom vezivanje metod.

COB LED prednosti:
Izvor svetlosti COB možete da sačuvate oko 30% košta u aplikaciji, uglavnom leže u LED paket troškova, troškove proizvodnje lagan motor i sekundarni lake distribucije troškova, što je veliki značaj za aplikacije i promocija poluprovodnik osvetljenja.
U performanse, kroz racionalni dizajn i mikro-objektiv kalupovanje, COB lagan modul možete da izbegnete nedostatke u trenutku i bulji svetlo druge mane postojao i u diskretnoj svetlosnom izvoru uređaja. To takođe možete dodati neki crveni krompir na odgovarajući način, tako da za poboljšanje KRI efikasno, ali u stanje bez smanji svetlo efikasnost i životu značajno.
U aplikaciji, COB modul čini proizvodnja osvetljenje proizvođač više jednostavan i pogodan i efikasno smanjuje trošak. U proizvodnji, postojeće tehnologije i opreme podržavaju visok prinos i velikog obima proizvodnje modula COB.
Sa razvojem tržišta osvetljenje LED, osvetljenje potražnja se brzo razvija, prema različitim se raspituje osvetljenje aplikacija, možemo izraditi seriju COB izvor svetlosti modul za masovnu proizvodnju.
COB LED mane:
COB ambalaže tehnologija usko grlo je kako da biste poboljšali pouzdanost izvora svetlosti, i njene operativna temperatura. Međutim, većina postojećih kompanija ambalaže COB tržište su male i uglavnom koriste supstratom aluminijum kao materijal. Aluminijumski COB pouzdanosti je nizak zbog veću termalnu otpornost, lako da izazove smrt LED ili visoko svetlo gušenja. Keramičke podlozi je idealan materijal za COB, ali njegov trošak je relativno visoka, pogotovo za vlast manje od 2s, teško je biti prihvaćeno od strane kupca.
Takođe, na zahtev COB svetlosnom izvoru na tržištu je i dalje nizak. Pored toga, COB LED postoje pitanja standardizacije, standardi paket proizvođača i osvetljenje fabrike nisu iste, tako da dve stranke imaju Teškoću integracije.
Aplikacija:
Trenutno su glavne aplikacije za COB LED i rudarske lampe, mesto svetla, ulica svetla i tako dalje.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board