Trening sadržaj
Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd. i imaju kompletan trening sistem da pružaju besplatnu obuku za kupca. Posle je sistematski trening, tako da kupac može da upravlja sistem kvalifikovane i moći da kontroliše neke osnovne kvara. Obukom korisnika i na terenu Osnovna obuka je podeljen u dve faze obuke, obuka za 2-3 ljudi. Kompanija će biti dodeljena sa srednjeg nivoa naslova i godine iskustva kao neki profesionalni inženjer treneri. Performanse opreme "," strukturne principe "," Održavanje "i" Upravljanje tehničkim i praktičnim objašnjenja, kupac mogu upravljati operacija metode i tehnike da se osigura bezbedna operacija po okončanju obuke. Newstar je odgovoran za obuku tehničkog osoblja ima razne planove za otvaranje odgovarajuće korake, operacije kao što su tehnologija, da bi obezbedio kupca za detaljne "rasporeda programa obuke".
Osnovna obuka
Obavljati svoj posao u kompaniji, glavni detalji su uključene:
Osnovno poznavanje računara
Windows operacija
LED prikaz osnovni princip rada
Operativne procedure i sistemi za upravljanje
Dnevni sistem za održavanje i sigurnost mere
Lokalni trening
Newstar inženjer će izvoditi na mestu kupac i tehničkog osoblja treninzima, predaje prikaza sistema operacija, održavanje i sta da rade, da biste omogućili operatori ovladati metode i tehnike da se osigura sigurno operaciju od normalnog po okončanju master planove za razne hitne operacije. Otvaranje odgovarajuće korake, operacija i druge povezane tehnologije.
Glavni sadržaj je uključen:
Instalacija softvera sistema
Dnevnik održavanja prikazane informacije
Da se nosim sa jednostavan softver neuspeh
Da se nosim sa jednostavno hardver neuspeh
Obuka mesto na gradilištu, trening sadržaj zajedno sa instalacije sistema i otklanjanje grešaka, operator sistema da učestvuju u instalacije sistema i otklanjanje grešaka hardvera i softvera.
Tabela za obuku


Aneks
1. računalo hardver i operacijski sustav znanja. Kao što: odabiru grafičke kartice i matične ploče, operativni sistem. (XP/2000).
2. zajednički razumevanje interfejsa. Npr: COM DVI, VGA PCI RJ45.
3. sistem kartice, električnih vodova i signal linije i veza koje note. npr: moć, razvodnu kutiju, kontrolisati udaljenost itd.
4. distribuciju okvir za konfiguraciju i upotrebu. Detalje, molim vas pogledajte: Newstar Engineering Vodič za instalaciju
5. princip rada na ekranu. npr: sinhroni, asinhroni, pravi piksela, virtualnog piksela, stalna trenutne, konstantnim napona i strukturu kabineta modul.Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board