Stadion LED ekrani rešenje

Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd za prikaz stadion na čelu visokog kvaliteta, i perimetar prikaza, fudbal je predvodio prikaza, sportski vodio manufactuer prikaza u Kini.

1. da biste prikazali efekat

Kao na trošak svodi SMD vodio lampu i kvaliteta i Svetlina standardno što je dovoljno za prikaz na otvorenom. Investitori su Radije biram SMD model kao stadion ekran koji možete da postignete bolji efekat za prikazivanje.

2. usluge (Održavanje način)

Kvar zamene moduli lako & brže. koji samo treba manje od jednog minuta da izvedem na tabli, samim tim može da pomogne da smanjenje troškova rada i održavanja.

3. sastavite struture

4. funkcija

(1) visoka u sivim tonovima, svetline i IP rejting
16 bita sive skale čini slika bujne; 6500nits Svetlina čini slika jasno u bilo kom vedrije na otvorenom okruženju IP65/IP54 čini spoljašnju upotrebu pouzdan.
(2) veliku učestalost osvežavanja stopa, nema nikakve odsjaj ili vode talas za video zapisa uživo
(3) visoki refresh rate do 3000Hz, ne neki odsjaj ili vodenog talasa, uspešno rešena visoka učestalost osvežavanja sa gubitkom od problema u sivim tonovima, osigurati savršen prikaz performansi.
(4) nezavisni na zemlji noseće konstrukcije, stabilnija nego što misliš
Fleksibilni između 75 ° i 90°, da se uverim najbolji ugao za prikazivanje. Paneli su 2cm iznad tla, efektivna voda dokaz.
(5) igrač zaštita dizajna
Posebno meke ekrana masku i zaštitnik dizajn, čak i po vanjski udar, možete da zaštitite sigurnost programa player. Player zaštita dizajna. Posebno meke ekrana masku i zaštitnik dizajn, čak i po vanjski udar, možete da zaštitite sigurnost programa player.


Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board